O nama

o nama

gip šarić

Tvrtka GiP ŠARIĆ d.o.o. bavi se geodezijom i građevinarstvom.

 

Profesionalno i savjesno radimo prikupljanje, obrada i prikazivanje podataka geodetskim metodama, izrada svih vrsta (arhitektonski, građevinski, elektroinstalaterski, strojarski i drugi) i razina (idejni glavni, izvedbeni) projekata, stručni i projektantski nadzor nad gradnjom, tehničko svajetovanje i vođenje projekata.

Pokrivamo cijeli spektar geodetskih i građevinskih usluga te nudimo angažirane i motivirane ljude koji su u stanju s lakoćom odraditi i najkompleksnije stručne poslove. U suradnji s našim partnerima omogućujemo izradu svih vrsta i razina kompletne projektne dokumentacije do ishođenja dozvola.

 

Poslujemo sukladno propisima i imamo suglasnost Državne geodetske uprave za obavljanje poslova državne izmjere i katastra nekretnina te ovlaštenje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera građevinarstva.

Našim klijentima pružamo usluge poštujući visoke standarde kvalitete dok kroz profesionalni pristup u radu razvijamo odnos ispunjen međusobnim povjerenjem i zadovoljstvom.

Svi naš i zaposlenici imaju dugogodišnje iskustvo u radu.

0
Odličan broj
0
Odličan broj
0
Odličan broj
0
Odličan broj

NAČELA POSLOVANJA

GiP ŠARIĆ d.o.o. je tvrtka čija djelatnost obuhvaća projektiranje, nadzor i konzalting u geodeziji i graditeljstvu. Naši projekti i elaborati, kao i sve naše poslovne aktivnosti, bazirani su na slijedećim načelima:

 

  • stalna poboljšanja u sustavu upravljanja okolišem prevencija onečišćenja
  • usklađenost s primjenljivim zakonskim propisima i ostalim zahtjevima
  • usklađenost s Direktivama EU i dobrom praksom zaštite okoliša i prirode u zemljama EU

PRISTUP POSLOVANJU

Naš pristup poslovanju uključuje zaštitu okoliša u naše svakodnevne i strateške aktivnosti u cilju stalnog smanjenja direktnih i indirektnih utjecaja na okoliš naših aktivnosti i usluga.

 

Naša dužnost je:

 

  • izrađivati naše projekte i elaborate usklađene sa svim relevantnim zakonskim zahtjevima RH i direktivama EU
  • odvojeno sakupljati otpad od naših aktivnosti, a čija se vrijedna svojstva mogu iskoristiti
  • razmatrati zaštitu okoliša kod donošenja svih poslovnih odluka
  • poticati dobavljače u zaštiti okoliša kroz kriterije “zelene nabave”