Geomir software

Ovlašteni smo zastupnik za prodaju i korisničku podršku za geodetski software GeoMIR.

 

Podrškom za gotovo sve instrumente na tržištu te svojim jedinstvenim sistemom kodiranja GeoMIR olakšava posao korisniku već na terenu, gdje je vrijeme najdragocjenije.
Kodiranim mjerenjem stvaraju se linijski objekti ili simboli direktno na terenu te uvelike olakšavaju daljnu obradu.

 

GeoMIR – geodetski softver, koji osim za geodetska računanja, služi za vođenje predmeta, izrade elaborata i ispisa izvještaja. Zahvaljujući svojoj organizaciji prema kojoj je svaki predmet zasebna baza podataka, idealan je za rad kroz dulji vremenski period kao i za arhiviranje podataka.

 

ActCAD – je profesionalni CAD softver, razvijen od strane Indijske tvrtke i baziran na popularnom IntelliCAD sucelju.


CAD softver, jedan od takozvanih “AutoCAD klonova” na tržištu, koji se ne mora sakrivati pred “velikim bratom”. Obuhvaća sve što se od CAD softvera očekuje – podrška i rad s 2D i 3D elementima, stabilnost i pri velikim crtežima, svestranost pri prepoznavanju raznih eksternih datoteka te 100%-tna kompatibilnost s DWG standardom. Svatko tko je ikada radio u nekom od na tržištu dostupnih CAD softvera, snaći će se u ActCAD-u od prve.

 

Podrška softvera je profesionalna, raznovrsna te prilagođena kako početnicima tako i iskusnim korisnicima kod kojih se radi o detaljima. Iskustvo je pokazalo kako je online podrška najefikasnija.

 

Više o samom softwaru, te besplatnu test verziju možete naći klikom na vanjsku poveznicu na službenim stranicama softwara GeoMIR.